Tiskové služby

Pro naše zákazníky neustále rozšiřujeme naše portfolio služeb tak, abychom mohli nabídnout co nejvíce produktů jak firemním zákazníkům, tak i zákazníkům ze soukromého sektoru. 

Tisk letáků

Nabízíme tisk letáků v různých velikostech, různé gramáže papíru. Černobílé i barevné. Také nabízíme skládané letáky. 

Tisk knih a brožur

Knihy a brožury vyrábíme již od jednoho kusu. Je to tedy vhodné pro větší počty i pokud potřebujete jeden kus. Potřebujete vydat výroční zprávu, katalog produktů, knihu vlastním nákladem nebo jen fotoknihu, fotosešit, nebo skripta? Obraťte se na nás a určitě najdeme vhodné řešení. černobílé, barevné až do velikosti A4 nebo jakýkoliv vlastní rozměr. Lepíme lepenou vazbou V2. 

Tisk fotografií

Nově v nabídce máme i tisk fotografií na fotopapír, kde kvalita je srovnatelná s fotografiemi z minilabu. Používáme kvalitní pigmentové inkousty. Fotografie vytiskneme na standartní rozměry i jakýkoliv Váš vlastní až do velikosti A3+.

Velkoformátový tisk

K dispozici máme též stroj na velkoformátový tisk. Můžeme Vám vytisknout různé technické výkresy, plakáty, fotografie, obrazy a to až do maximální šíře 914 mm. Tisk je možný na běžný kancelářský papír, papír s vyšší gramáží, fotopapír nebo fotoplátno. 

Drobné tiskoviny

Nabídnout Vám můžeme i tisk různých "drobností" jako jsou vizitky, oznámení, pozvánky, přání, pohlednice a podobně. Po dohodě jsme schopni Vám pomoci i s návrhem. 

Dárkové předměty

Můžeme pro Vás vytvořit také některý z našich dárkových předmětů pro Vaše blízké nebo firemní partnery. Kalendáře, fotoalba, fotoobrazy, podpisové plakáty, čokolády a podobně. Vše je nožné upravit dle Vašich potřeb a použít Vaše fotografie.