Fotoobraz na fotopapír

Máme novinku v sortimentu, na kterou jsme přišli v podstatě omylem. V předvánoční sezóně nám došlo plátno, na které tiskneme fotoobrazy. A protože jsme stejně nějaké obrazy potřebovali vyrobit, zkusili jsme fotopapír. A ono to vypadá DOBŘE!!!!!

Fotoobraz je tisk fotografie na vysoce kvalitní fotopapír. Výsledkem je živý a detailní obraz, který může být zavěšen na stěnu jako tradiční malba.

Jak se vytváří fotoobraz?

Vytvoření fotoobrazu začíná výběrem fotografie. Může to být cokoli, od rodinné fotografie po krajinu. Důležité je, že fotografie má dostatečné rozlišení, aby bylo možné ji zvětšit bez ztráty detailů.

Poté se fotografie upraví tak, aby co nejlépe vyhovovala vybraným rozměrům. To může zahrnovat úpravu barev, kontrastu a jasu. Někdy může být také potřeba upravit rozměry fotografie, aby odpovídaly rozměrům které si vyberete. 

Nakonec se fotografie tiskne na fotopapír mokrou cestou pomocí speciálního tiskového stroje. Tento stroj používá vysoce kvalitní pigmentové barvy, které jsou odolné vůči blednutí, takže fotoobraz zůstane živý a jasný po mnoho let.

Proč si pořídit fotoobraz?

Fotoobrazy jsou skvělým způsobem, jak oživit vaše vzpomínky. Místo toho, abyste měli své fotografie uložené na počítači nebo v albu, můžete je mít na očích každý den jako součást vašeho domova. Navíc fotoobrazy mohou být skvělým dárkem pro rodinu a přátele.

Fotoobrazy představují spojení moderní technologie a tradičního umění. Díky nim můžete mít kousek svého života vyobrazený jako umělecké dílo na stěně svého domova. Ať už jde o vzpomínku na zvláštní událost, oblíbené místo nebo milovanou osobu, fotoobraz vám umožní tyto okamžiky zachovat navždy.

Takže pokud hledáte způsob, jak oživit své fotografie a přidat do svého života trochu umění, fotoobraz by mohl být právě pro vás.