Tisk knihy od 1 kusu

Tisk knihy od 1 kusu

Důvody proč si nechat vytisknout knihu může být mnoho:

  • Chcete sdílet své zkušenosti, názory, příběhy nebo básně s ostatními?
  • Chcete si zachovat vzpomínky na svůj život, rodinu, přátele nebo místa?
  • Chcete si vydělat peníze z prodeje svého díla?
  • Chce si splnit svůj sen nebo koníček?

Existují různé možnosti, jak si nechat vytisknout knihu. Můžete se obrátit na profesionální nakladatelství, které vám pomůže s přípravou, tiskem a distribucí vaší knihy. Tato možnost může být ale náročná na čas, peníze a kvalitu. Musíte splnit určité podmínky, najít vhodného nakladatele a podepsat smlouvu. Navíc nemusíte mít plnou kontrolu nad obsahem, cenou a výdělkem z vaší knihy.

Další možností je si vytisknout knihu na vlastní pěst. To znamená, že si sami připravíte text a obálku, vyberete formát, papír a vazbu, a objednáte tisk. Tato možnost vám dává větší svobodu a flexibilitu, ale také vyžaduje více práce, zodpovědnosti a investice. Musíte se postarat o korekturu, sazbu, grafiku, propagaci a prodej vaší knihy. Také musíte zvážit, kolik kusů si necháte vytisknout, abyste nezůstali na skladu s neprodanými knihami.

Pokud máte chuť to zkusit, zkuste to s námi. Poradíme Vám s volbou vhodného papíru pro vnitřní blok a obálku. Zkontrolujeme tisková data a knihu Vám vytiskneme. Používáme lepenou vazbu, která se označuje jako typ vazby V2. Rozměr až do velikosti A4, ale není potřeba se držet standartních rozměrů. Naše ceny jsou velmi přátelské i jen pro jediný kus. Zjistíte je přímo v našem e-shopu. A na rozdíl od konkurence se neodvíjí od počtu vytištěných kusů a můžete tak tisknout v menších dávkách tak, jak potřebujete a jaký máte odbyt. Porovnejte naše ceny s ostatními...! 

A41 1  A54 4