Obraz s vlastní fotkou

Fotoobraz je fotografie, která je vytištěná ve velkém formátu a připevněná na pevném nosiči, jako je plátno, dřevo nebo kov. Fotoobraz je oblíbenou dekorací interiérů, protože dodává osobitý styl a atmosféru. Fotoobraz je také skvělým dárkem pro blízké, protože může zachytit vzpomínky a emoce.

Jak se vyrábí fotoobraz

  • Nejprve si vyberete fotografii, kterou chcete na plátně mít, a pošlete nám ji. Fotografie by měla být vysokého rozlišení a kvality, aby byl tisk ostrý a barevný. Také by měla mít dostatečný přesah, aby se dala přehnout přes hrany rámu. Pokud přesah nemá a chcete mít na plátně celou fotografii, zpracujeme si okraj pomocí zrcadlení.
  • Obraz vytiskneme na plátno mokrou cestou. Naše kapacity jsou obraz do maximální šíře cca 85 cm. Délka v podstatě libovolná. 
  • Nakonec se plátno napne na dřevěný rám. Ten je sestaven z lišt ze sušeného dřeva, které jsou spojeny v pravých úhlech. U pláten větších rozměrů přidáme ještě středovou rozpěru. Plátno se na rám upne pomocí sponkovačky, přičemž se dbá na rovnoměrné napnutí a pěkné zpracování rohů. Obraz se pak opatří úchytkami na zavěšení.
  • Na cestu k Vám zabalíme obraz do bublinkové folie a následně do kartonu. 

Pokud chcete někomu ze svých blízkých udělat radost, tak fotoobraz na pláno od nás můžete objednat zde