Potisk textilu - co nabízíme

Potisk triček

Nejčastěji se tiskne na trička. Nosí je skoro všichni - muži, ženy i děti - a tak je to pochopitelné. Největší podíl tvoří firemní a reklamní trička. Někdo je používá jako dárky pro své klienty. Jiní zase jako povinný pracovní oděv. K jejich tvorbě nám stačí poslat tisková data, ale umíme si poradit i pokud popíšete přesně svou představu. Před tiskem pošleme klientovi návrh ke schválení, a teprve poté zahájíme výrobu. Nejčastěji se tiskne velké logo na záda a malé na prsa. Je to klasika, co vypadá dobře na jakémkoliv střihu trička i polokošili. Umístění potisku je však na volbě klienta. Můžeme tisknout i na rukám, nebo na celou přední část trika - u polokošilí je však potisk na přední část poněkud omezený. 

Další velmi oblíbenou kategorií jsou teamová trička - sportovní, rybářská či pro partu přátel. U této kategorie je oblíbený potisk logem na záda a na levé prso pak jméno člena. Tato individualizace triček je oblíbená a není pro nás problém v realizaci a nečiníme rozdíl v ceně. Potisk jako potisk. Pokud nemáte žádný návrh, tak nám napište. Vezmeme si na pomoc umělou inteligenci a něco Vám navrhneme. 

Poslední kategorií jsou trička s naším motivem - postupně přidáváme do nabídky to, co nám přijde hezké a mohlo by se líbit nebo hodit. Pokud máte nějaký nápad, tak nám napište a my ho vypracujeme a zařadíme do nabídky. 

Co ještě frčí...

Oblíbené jsou šaty pro dámy. Tiskne se na ně stejně jako na trička a máme je v nabídce v mnoha barvách a několika střizích.

Frčí také mikiny - s kapucí nebo rozepínací, a čepice - s rovným i prohnutým kšiltem.

Co chystáme

Teď zrovna připravujeme návrhy na sklenice - nejčastěji asi na víno s nějakým hezkým textíkem a když už budeme mít připravenou grafiku, tak to můžeme dát i na tričko nebo šaty. A když se to dá do sady - no řekněte....nebyl by to hezký dárek pro kamarádku? 

Pokud potřebujete něco, co na eshopu nenajdete, tak napište. Pokud to budeme umět, tak se domluvíme. A pokud ne, dáme Vám hned vědět, ať Vás nezdržujeme a můžete hledat jinde. 

Umíme toho dost a ceníme si každého zákazníka. Dáme si záležet. Tak nás zkuste ;-D